İkiyaka dağları'nda operasyon

Terör operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Hakkari İkiyaka Dağları'nda örgüte ait sığınaklar bulundu. Çok miktarda patlayacının da ele geçirildiği sığınak imha edildi.

Abone ol

PKK'lıların sığınakları yok ediliyor, örgüt üyeleri barınacak yer bulamıyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları bölgesine operasyon yapıldı. 3 bin 500 metrenin üzerindeki bölgede güvenlik güçleri dikdik didik arama yaptı.

Hava destekli operasyonlarda komandolar, teröristlerin "girilemez" dedikleri yerlere girdi. Bölgede birbirine bağlı dört mağaradan oluşan sığınak tespit edildi.

Çok miktarda tuzaklanmış tüp, roket mühimmatları, çeşitli tip patlayıcılar, 30'a yakın TNT kalıbı, bol miktarda patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler bulundu. Sığınakl da imah edildi.

Sınır ötesinde de operasyonlar devam ediyor. Güvenlik güçleri, 9 Eylül'de teslim olan bir teröristin ifadesi doğrultusunda, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine hava harekatı düzenledi.

Parasiya Dağı'nda tespit edilen sığınak yok edildi. Teröristlerin büyük kayıp verdiği sığınağın vurulma anı da an be an görüntülendi.

ulusal.com.tr

"Kuş ölümlerinin sebebi kirlilik ve mevsimsel faktörler" Yurt Kocaeli'deki şüpheli ölüm: Rumeys Kantae öldü Yurt Vostok-2018 tatbikatı devam ediyor Yurt Meteoroloji 4 il için son dakika uyarısı yaptı Yurt