MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: ''HDP kapatılmalıdır''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,'HDP'nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır' dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliHDP'nin kapatılması için çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli, "Bu kervan böyle gitmemelidir. Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır." ifadelerini kullandı.

MHP RESMİ HESABINDAN ''HDP KAPATILSIN'' PAYLAŞIMI

Milliyetçi Hareket Partisi konu ile ilgili ''Yıllardır düşlediğiniz bölünme hayallerinizi suya düşüren... Onca masum, sivil vatandaşımızı şehit ederek elinde bebek kanı bulunan canilerin, korkulu rüyası olan; Liderimiz Devlet BAHÇELİ beyefendiye yanıt verecek son kişi bile olamazsınız'' şeklinde açıklama yaptı.

''

HDP'NİN KARAR MEKANİZMASI KANDİL VE İMRALI’DIR''

Öte yandan Prof. Dr. E.Semih Yalçın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Terör uzantıları yine hadlerini aşmış...Bize ağzımızı kapatmamızı söyleyen HDP, kanlı bir terör örgütünün her açıdan tescilli siyasi ayağı, terör örgütü icra kurulunun üyesidir. Partinin karar mekanizması Kandil ve İmralı’dır'' sözlerine yer verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: ''Türkiye – Rusya eksenli çözüm modeli oluştu'' Gündem BİM'in yüzde 35'i Faslı şirkete satıldı Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'ye sert tepki: ''Yanlı ve hukuka aykırı tutumu reddediyoruz'' Gündem AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye'ye yaptırım kararı alınmadı: Ek yaptırım konusunda fikir birliğine varıldı Gündem