KSK altyapısına Akpınar morali

KARŞIYAKA Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka'nın sembol isimlerinden Tahir Türetken'le birlikte yeşil-kırmızılı kulübün altyapısını ziyaret etti.

Abone ol

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri Altyapı Merkezi'nde kendilerini alkışlarla karşılayan oyuncularla buluşan Akpınar ve Türetken, gençlerle sohbet edip birlikte Kaf-Kaf çekti. Antrenmanı izleyip altyapı oyuncularıyla bir süre top oynayan Hüseyin Mutlu Akpınar ile Tahir Türetken'e kulübün forması hediye edildi.

Gençlerden şampiyonluk sözü alan Başkan Akpınar, "Kalıcı başarılar güçlü bir altyapı ile mümkün olabilir. Altyapısı sağlam takımlar için başarı daha kolay elde edilir. Önemli olan büyüdüğü, yetiştiği semtin takımına hizmet etmek, o heyecanı, o ruhu yüreğinde hissetmektir. Genç ve yetenekli sporcularımız için elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi. Başkan Akpınar, tesisteki küçük eksiklerin de belediye imkanlarıyla giderileceğini söyledi.

DHA

Almanya'da günün adamı oldu! Spor FIFA, Arda için kararını verdi! Spor Ahmet Çakar'dan olay sözler! Spor Cüneyt Çakır'a saldırdılar! Spor