Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik “Bedelini ödeyecek” sözlerine tepki gösterdi. Bu sözlerin bir tehdit olduğunu savunan Feyzioğlu, “Her türlü bedeli Türk milleti için ödemeye hazırız” dedi. Erdoğan’ın “Benim kapımı çalamazsın” sözlerine de yanıt veren Barolar Birliği Başkanı, “Devlet kapısı evinizin kapısı değildir” ifadesini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bir televizyon programında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Avrupa’da referandum için hayır kampanyası yürütmesine tepki gösterdi. Feyzioğlu’na ağır sözlerle yüklendi.

Feyzioğlu’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt verdi.

Barolar Birliği’nde yaptığı açıklamada Feyzioğlu, o tarihlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın da Almanya’da olduğunu hatırlattı. Erdoğan’ın “Hayır”ı savunanları terörist olarak gördüğünü söyledi.

Feyzioğlu, Erdoğan’ın “Bedel ödeyeceksin” ifadesinin de bir tehdit olduğunu belirtti.

“Hayır diyen milyonlarca yurttaş terörü desteklemekle suçlanabilir mi” sorusunu yönelten Feyzioğlu, “Yurttaşı bilgilendirmek görevimdir” dedi.

HABER-KAMERA TANSEV KARA

ulusalkanal.com.tr

14 Mart Tıp Bayramı! Yıl 1919: Tıbbıyeliler vatan savunmasında Gündem CHP'ye "Hayır" engeli Gündem Kayseri 2'nci Ana Bakım Merkezi'nde zırhlı araçlar hazırlanıyor Gündem TBMM, 21 Mart'tan referandum gününe kadar tatile girecek Gündem