Yavru kedinin hortumla oyunu başına bela oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde oyun oynadığı 22 cm uzunluğundaki serum hortumunu midesine indiren yavru kedi veteriner kliniğinde gerçekleştirilen ameliyatla kurtarıldı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Bir vatandaşa ait üç aylık yavru kedi, bahçede 22 santimetre uzunluğundaki serum hortumu ile oynadığı sırada hortumu yutarak midesine indirdi. Yavru kedi 3 gün boyunca bağırsaklarına yerleşen hortumla dolaştı. Küçük kedinin durgun halinden şüphelenen sahibi veteriner kliniğine götürdü. Röntgeni çekilen hayvanın bağırsaklarına yerleştiği tespit edilen hortum başarılı bir ameliyatla makatından çıkartıldı.

Marmaris Villapet Veteriner Kliniği Hekimi Behçet Düzgün yaptığı açıklamada, "Yavru kedi bize geldiğinde karın bölgesinde sertlik vardı. Röntgende hayvanın bağırsağına yerleşmiş halde serum hortumu tespit ettik ve operasyona karar verdik. Kısa bir müdahale ile makat bölümünden 22 cm uzunluğundaki hortumu çıkartmayı başardık. Şanslı bir kediymiş ki hortumun uç kısmı mide ya da bağırsaklarda herhangi bir zarara neden olmamış” dedi.

(İHA)

Eve giren kediyi yılan zannettiler Yurt Oto fareleri iş başında Yurt Emekli askerden silahlı eylem Yurt Malatya'daki depremle ilgili kaymakamdan korkutan açıklama Yurt