Türkeş’ten Bahçeli’ye telefon

Seçim hükümetinde yer alarak şimşekleri üzerine çeken MHP'li Tuğrul Türkeş'in, bakanlık devir teslim töreninden sonra MHP Lideri Bahçeli'yi aradığı öğrenildi. Ancak Bahçeli Türkeş'in telefonuna çıkmadı. Tuğrul Türkeş, hakkında ortaya atılan iddialara ise ilk kez yanıt verdi

Abone ol

MHP'nin "seçim hükümetinde yer almayacağız" kararını delerek Bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'in, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi telefonla aradığı öğrenildi.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Türkeş, dün yapılan Bakanlık devir teslimi sonrasında Bahçeli’yi aradı. Partiden istifa etmediğini söyleyen Türkeş, bu çerçevede Bahçeli’nin kendisine bir talimatı olup olmadığını sormak istedi.

Bahçeli ise davaya ihanet ettiğini düşündüğü Türkeş’in görüşme talebini reddetti. Bahçeli, özel kalemi aracılığıyla Türkeş’in görüşme talebine “Görüşecek bir şey yok” yanıtını verdi.

Öte yandan Tuğrul Türkeş hakkında çıkan iddialarla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Sabah gazetesine konuşan Türkeş, iddialar karşısında sessiz kalmasını, "Seviye düşük olduğu için yanıt vermedim" sözleriyle açıkladı.

Pazartesi günü yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından daha rahat konuşacağını ifade eden Türkeş, "Oğluna araba aldı" diye haber yapıyorlar. Oğluma araba alsam kime ne? Ama böyle bir şey yok" dedi.

Partideki makam aracını dahi özel işleri için kullanmadığını savunan Türkeş, "kaset" iddiaları ile ilgili de "Utanacağım bir özel görüntüm yok. 60 yaşında bir insanın, bir bayanla görüntümü gizlice çeken olduysa da çeken utansın" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Büyük operasyon başladı! Valilik açıkladı Gündem Diyarbakır'da PTT müdürü tutuklandı Gündem Rüzgârlarla atbaşı yarış etti bu akın! Gündem İlber Ortaylı’dan önemli yazı Gündem