Erdoğan: Döviz kuru ne olacak diyenlere cevabımız şudur...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Astsubay mezuniyet törenine katıldı.

Abone ol

Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle:

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bölgesinin ve dünyanın en güçlü ordularının başında gelme konumunu sürekli tahkim ediyor.

Selçuklu gibi Osmanlı'da giriştiği büyük savaşlarda kendinden çok kalabalık ordulara karşı mücadele etmiş ve zafere ulaşmıştır.

15 Temmuz gecesi darbecilerin karşısına dikilen 15 yaşındaki bıyıkları terlememiş evlattan 75 yaşındaki ak sakallı insanlar bunu bir kez daha teyit etmiştir.

Bu ordu, tarihe sığmayacak kahramanlıkların sahibi bir ordudur. Unutmayın, giydiğiniz üniformanın onuru sizinm en büyük mükafatınızdır.

Astsubaylarımızın ailelerine ülkemize ve milletimize böylesine arslan yürekli kahramanlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Üniversitemizin ve yüksekokulumuzun tüm eğitim ve öğretim kadrosuna astsubaylarımızı göreve hazırlama sürecindeki çabaları için teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm terör örgütleri ülkemizi taciz etsin biz elimiz kolumuz bağlı duralım öyle mi ? Terörle mücadele herkese hak görülüyor ama konu Türkiye olunca işin rengi değişiyor. Halbuki biz Kuzey Irak'tan, Suriye'den gelen saldırılarda adeta yalnız bırakılmış bir ülkeyiz.

Kendimizi koruyabilmemiz için ihtiyacımız olan füze savunma sistemleri olmadık bahanelerle bize vermediler. Bize parayla satmadıkları silahları terör örgütlerine bedava verdiler. Biz alternatif arayışına girince de bize sakın ha! diyorlar. bu anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir. En kısa zamanda S-400'leri alacağız.

Döviz kurunu döviz kurşunu haline getirdikleri ekonomi silahıyla yapamadıklarını yapmaya çalışıyorlar. nice ihanetleri tepeleyen Türkiye bu saldırının da üstesinden gelecektir. Ne yaparlarsa yapsınlar 2023 hedeflerine ulaşmamızı engelleyemeyecekler.

Döviz kuru ne olacak diyenlere cevabımız şudur: buda geçer yahu

15-16 Temmuz dersleri Gündem Terörden temizlenen Herekol'da petrol aranıyor Gündem İstanbul'da terör operasyonu: Gözaltılar var Gündem Batman'dan acı haber: 2 şehit Gündem