Sağlık neferleri bayramı nöbette geçiriyor

Koronavirüs salgını ile mücadelenin en ön cephesinde fedakarca çalışan sağlık personeli, bayramı ailelerinden uzakta geçiriyor. Sağlık ordumuzun bayram mesajı; "Sizin için buradayız, bizim için lütfen evde kalın" oldu...

Abone ol

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir evlerine gidemeyen sağlık çalışanları, Ramazan Bayramı'nı da görevlerinin başında geçiriyor. Bitlis Tatvan Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanları, yakınlarıyla cep telefonlarından görüntülü görüşerek bayramlaştı.

Özlem duydukları çocukları, anne, baba ve yakınlarıyla hasret gideren, bayramlarını kutlayan sağlık çalışanları, vatandaşlara da evlerinde kalmaları ve kurallara uymaları uyarısında bulundu.

Koronavirüs Yoğun Bakım Ünitesi sorumlu hemşiresi Arife Erçetin, salgın nedeniyle iki aydır evine gidemediğini söyledi.

Koroner Yoğun Bakım ve Anjiyo Birimi sorumlu hemşiresi Netice Işık da 60 gündür evine gidemiyor.

Doktorlardan Mustafa Alıcı da pandemi sürecinde ailelerin birbirleriyle görüşemediğini, evlerinden çıkamadığını belirtti.

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Bitlis Pandemi Hastanesi İl Koordinatörü Mahmut Konyar da kentte ilk vakanın görüldüğü günden bu yana sağlık çalışanlarının özveriyle görev yaptığını vurguladı.

ulusal.com.tr

Onlar bizim için bayramı hastanede geçirdiler Sağlık Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı'nı yayınladığı video mesaj ile kutladı Sağlık Yeni epilepsi geni bulundu Sağlık "Bayramda dengeli beslenin, tatlıyı abartmayın" Sağlık