Cumhurbaşkanlığı'ndan Fettah Can konseri

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen, "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri"nde bu kez Fettah Can sahne aldı. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi'nde gerçekleşen konser, Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından ve televizyondan yayınlandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri", Fettah Can konseri ile devam etti.

İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi'nde sahne alan Fettah Can, sevilen şarkıları seslendirdi.

Cumhurbaşkanlığının sosyal medya hesaplarından ve televizyondan izlenebilen konser, İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi'nin tanıtımıyla başladı ve yaklaşık 45 dakika sürdü.

19-26 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'nin farklı tarihi noktalarında devam eden konserlerin ilki Aydın'daki Afrodisias Antik Tiyatrosu'nda gerçekmişti. Konserlerin organizasyonu sürecinde salgına karşı gerekli tedbirlerin alındı, hijyen ve güvenlik önlemlerine harfiyen uyuldu.

ulusal.com.tr

Ezgü ve öğretmenlerden bayram hediyesi Kültür Sanat Cumhurbaşkanlığı'ndan evde bayram konserleri Kültür Sanat Laodikya'nın 2 bin 200 yıllık tiyatrosu ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor Kültür Sanat Kocaeli ve Elazığ'da açıkhava sineması düzenlendi Kültür Sanat