Paris, Türk Sinemasıyla buluştu

İkincisi düzenlenen "Paris'te Türk Sinemasıyla Randevu" etkinliğinin açılış galası yapıldı, Paris, Türk Sinemasıyla buluştu. Yılmaz Güney'in 33 yıl sonra anıldığı gala muhteşem bir geceye sahne oldu.

Abone ol

Paris'te Türk filmleri haftası başladı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Paris'te Türk Sinemasıyla Randevu" etkinliğinin açılış galası yapıldı.

Yılmaz Güney'in de 33 yıl sonra Paris'te anıldığı "Paris'te Türk Sinemasıyla Randevu"nun galası muhteşem bir geceye sahne oldu.

Etkinliğe, Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, Paris Başkonsolosu İhsan Emre Kadıoğlu, Yılmaz Güney'in eşi Fatoş Güney ve oyuncu Ezgi Mola'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte "Ustaya Saygı" bölümünde Yılmaz Güney'in ilk kez Cannes Film Festivali'nde 1982'de gösterilen ve Altın Palmiye'nin sahibi olan Yol filmi, 33 yıl aradan sonra ilk kez Fransız sinemaseverlerle buluşacak.

29 Kasım'da sona erecek etkinlikte Türkan Şoray'ın rol aldığı Selvim Boylum Al Yazmalım, Vesikalı Yarim ile Umut filmleri de gösterilecek.

Maltepe’de ‘7 dilli’ konser Kültür Sanat Uykusuz'dan Rus Uçağı yorumu Kültür Sanat Emektar oyuncular, dizilerde rol bekliyor Kültür Sanat Anadolu'nun en büyük kitap fuarı Kahramanmaraş'ta açıldı Kültür Sanat