Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu haberde!

2000 yılından sonra emekli olanlar için intibak gündemde. Eğer intibak yasası hayata geçerse milyonlarca kişinin maaşına 355 TL'ye varan zam yapılacak. Şimdi gözler, konuyla ilgili davanın görüleceği 29 Nisan gününde...

Abone ol

Milyonlarca emekli intibak yasasının çıkmasını bekliyor. Eğer intibak hayata geçerse emekli aylıkları 50 TL ile 355 TL arasında artacak.

Bir çok emekli, aynı primi ödemesine rağmen, farklı tarihlerde emekli olduğundan birbirinden farklı maaş alıyor. Özellikle 2000 sonrası emekli olanların maaşı düşük. Emekliler, maaşlardaki bu adaletsizliğin giderilmesi için intibakın hayata geçirilmesini istiyor.

7 milyon emeklinin umudu 29 Nisan'da görülecek davada. Mahkemenin emekliler lehine alacağı bir karar emekliler için emsal teşkil edebilir. Emekli aylıklarına 50 TL ila 355 TL arasında iyileştirmenin gelmesi söz konusu olabilir.

ulusalkanal.com.tr

Fırat Çakıroğlu cinayetinde yeni gelişme Gündem Makine Mühendisleri Odası’ndan sert tepki Gündem LÖSEV kenti tamamlandı Gündem Erdoğan'dan ''Şah Fırat'' operasyonu yorumu Gündem