Eskişehir'de Profesör Doktor Ayşe Aypay'dan Volkan Bayar iddiası

Eğitim Fakültesi'nde görevli Prof. Dr. Ayşe Aypay, olayın ardından önemli açıklamalar yaptı. Saldırgan Volkan Bayar'ın FETÖ'cü olduğunu ve sürekli korunduğunu söyledi. Fakülte dekanı Cemil Yücel de saldırgan için "Akli dengesi yerinde değil" dedi.

Abone ol

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Prof. Dr. Ayşe Aypay, üniversitede 4 kişinin öldürüldüğü saldırı sonrası açıklamalarda bulundu.

İsyan etti, "Kim bunun hesabını verecek?" diye haykırdı.

Prof. Dr. Ayşe Aypay, Eğitim fakültesinde görevliydi. Eşi de saldırgan Bayar'ın şikayetiyle hapis yattı, işinden oldu.

Bugün savcılıkta ifade verdiği için fakültede değildi. Aypay, YÖK ve Rektörlüğü suçladı, Volkan Bayar'ın korunduğunu söyledi.

Saldırının yaşandığı sırada Eğitim Fakültesi Dekanı Cemil Yücel, üniversitede değildi. Kendi çektiği videoyu sosyal medyada yayımladı, saldırganın hasta olduğunu söyledi.

Ayşe Aypay, şunları söyledi:

"İfade vermeye gitmemiş olsaydım Volkan B.'nin 5. cenazesi bendim bugün. Neden? Neden? YÖK niçin işlem yapmadı? Rektörlük niçin işlem yapmadı? Neden yapmadılar? 1,5 yıldır defalarca verdik. Hepsinin üstüne yattılar. Bütün dilekçelerimizin üstüne yattılar. Dokundurtmadılar Volkan B.'ye. Şimdi açıklasın YÖK Başkanı, şimdi açıklasın Rektör. Volkan'ı korumanın bedelini kim ödeyecek? Kim ödeyecek? Benim eşim Volkan B.'nin iftiraları yüzünden işinden atıldı. 5,5 ay hapis yattı. Kim ödeyecek? Bir sürü arkadaşım mağdur oldu. Bütün bunlara rağmen rektörlük korudu. Sonuna kadar korudu rektörlük Volkan'ı. Rektörlük ve YÖK hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. İşlem yapmadılar. Yapmadılar. 4 tane arkadaşımız cenaze olmuş durumda. Volkan B.'nin 1 numaralı hedeflerinden biri olarak şu anda ben de 5. cenaze olarak yatıyordum. Kim ödeyecek bunu kim? Kavga dövüş taratıp sistemlere soktuk biz o dilekçeleri. Soktuk da ne oldu hiçbirine cevap alamadık. Şimdi kim verecek 4 tane mazlum canın hesabını? Volkan B. denilen gerçek anlamda vatan haini, tescilli FETÖ'cü olduğu her ifadesinde ortada olan birşeyi kimse görmek istemedi. Defalarca Volkan B.'nin yalan söylediğini söyledik. Mahkeme beraat ettirdi. Volkan'ı korudular."

Marmara Üniversitesi hukukçuları sözde Ermeni soykırımını konuştu Gündem Eskişehir'de üniversitede öldürülen Dr. Öğr. Üy. Mikail Yalçın kimdir Gündem Eskişehir'de üniversitede öldürülen Fakülte Sekreteri Mehmet Fatih Özmutlu kimdir Gündem Saldırgan Volkan Bayar'ın hedefindeki dekan bu videoyu paylaştı Gündem