Adalet Bakanı: Fethullah Gülen'in sonsuza kadar izni yok!

Adalet Bakanı Kenan İpek F tipi örgütün lideri Fethullah Gülen'in iadesi ile ilgili konuştu. ABD ile Dışişleri üzerinden temasa geçileceğini bildiren İpek, "Sonsuza dek oturma izni yok. Kırmızı bülten çıkarılıp, oturma izni iptal olursa derhal iade edilir" dedi.

Abone ol

Fethullahçı Terör Örgütü ile yurtiçi ve yurtdışında mücadele sürerken, bir yandan da Fethullah Gülen'in iadesi ile ilgili işlemler hızlandırıldı.

Adalet Bakanı Kenan İpek, Gülen'in iadesi için ABD ile Dışişleri Bakanlığı üzerinden iletişime geçileceğini söyledi. Bugün gazetesine konuşan Bakan İpek, Gülen'in ABD'deki oturma izninin süreli olduğunu hatırlattı.

İpek, "Gülen'in sonsuza kadar ABD'de oturma izni yoktur. Neticede Türkiye'de vatandaş. İnterpol'den kırmızı bülten çıkıp oturma izni dolarsa ya da iptal edilirse derhal yakalanır ve iade edilir." dedi.

Bakan İpek, kırmızı bülten ve iade işlemlerinin son sürat devam ettiğini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Ambulans kazaları için emsal karar! Sağlık çalışanları sevince boğuldu Gündem "Başkanlık sistemi olayını gündeme getirdim" Gündem Emniyet müdürü uyardı! 'Hesabınızdan para çekildi' mesajına dikkat! Gündem Ekranda ağlıyordu Gündem