Son dakika haberleri! Akdeniz'de deprem oldu (29 Eylül 2019 Pazar Kandilli Rasathanesi AFAD son depremler)

AFAD verilerine göre, Akdeniz'de deprem saat 10.50'da meydana geldi.

Abone ol

AFAD verilerine göre, Akdeniz deprem saat 10.50'da meydana geldi.

Depremin büyüklüğünün 4.0, derinliğinin de 108 kilometre olduğu açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü e ise depremin derinliğini 9 kilometre olarak duyurdu.

KAYMAKAMLIKTAN DEPREM AÇIKLAMASI

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deprem nedeniyle ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.

Depremin ardından kolluk kuvvetlerinin araştırma yaptığını ve mahalle muhtarlarıyla görüşüldüğünü aktaran Aksoy, "İlçemizde deprem nedeniyle can ve mal kaybı yok. En uzaktaki mahallelere kadar araştırıldı olumsuz bir durum söz konusu değil. Herhangi bir hasar da bildirilmedi. Marmaris'te olağan hayat devam ediyor." diye konuştu.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Amiral Cem Gürdeniz yazdı: Preveze Deniz Zaferi'nin 481. yıldönümünde Yunanistan’ın Mavi Vatan kompleksi Gündem Son dakika haberleri! Yalova'da deprem oldu (29 Eylül 2019 Pazar Kandilli Rasathanesi AFAD son depremler) Gündem Meteorolojiden kritik yağış uyarısı Gündem Türkiye'den Mısır, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne tepki Gündem