Kars ve Ardahan'da sağanak etkili olacak

Kars ve Ardahan'da sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi.

Abone ol

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede havanın az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Bölge illerinden Kars ve Ardahan'da öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın batı ve kuzeybatıdan hafif, zamanla orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları Ardahan'da 11, Kars'ta 12, Erzurum'da 14, Ağrı'da 16, Erzincan'da 18 ve Iğdır'da 21 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların ise Iğdır'da 35, Erzincan'da 34, Ağrı'da 32, Erzurum'da 30, Kars'ta 28 ve Ardahan'da 27 derece olacağı tahmin ediliyor.

Rolünün tuzağına düşen Yunanistan Gündem Son dakika haberleri... MHP'li Semih Yalçın'dan sert sözler! "Bunların yol açacağı vahim gelişmelerin baş sorumlusu kendisi olacaktır" Gündem Son dakika haberleri... Akdeniz'de bir deprem daha meydana geldi (3 Ağustos 2019 Cumartesi Kandilli Rasathanesi AFAD son depremler) Gündem SON DAKİKA! Balıkesir'de yanan Kamil Koç otobüsünde Fatma Kızılöz, Özlem Yılmaz, İlhan Adalı, Huzeyfe Yavuz ve Sibel Akkaya vefat etti! Gözaltına alınan iki şoför tutuklandı Gündem