Okyay: Gazilerimiz arasındaki ayrımı kaldıracağız

Vatan Partisi Adana Milletvekili Adayı Turgut Okyay Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şubesini Ziyaret etti. Turgut Okyay ve beraberindeki heyet ilk önce Şube Başkanı Coşkun Adaser ve şube yöneticileri ile görüştü.

Abone ol

Vatan Partisinin Türkiye’de yaşayan gazilerimizin sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Turgut Okyay gazilerimizin sorunlarının çözümünün Vatan Partisinde olduğunu söyledi. Şube yönetimi ile yapılan görüşmenin ardından dernek üyesi gazilerle bir araya gelen Turgut Okyay ve beraberindekiler gazilerimizin sorunlarını dinledi. Gazilere hitaben konuşan Okyay “ gazilerimizin yaşadığı en büyük problemlerin başında ayrımcılık geliyor, gazilerimizin şehitlerimizin sınıflandırılması Türkiye Cumhuriyetine yakışmıyor, Vatan Partisi yapacağı ilk işlerin arasına gazilerimizin ve şehit ailelerimizin arasındaki ayrım sıkıntısını çözmek olacaktır” dedi.

ekspresgazete.com

Vatan Partisi Bozöyük'te seçim çalışmasında Yurt Yaşlı adam kül olan evden sağ çıktı Yurt THY, Porto seferlerine başladı Yurt Çocuklarını dayaktan kurtarmak isteyen kadına şiddet Yurt