Fransa'da kırmızı alarm

İtar Tass Ajansı’nın bildirdiğine göre, Fransa’nın güneyinde şiddetli fırtına hüküm sürüyor.

Abone ol

İtar Tass Ajansı’nın bildirdiğine göre, Fransa’nın güneyinde şiddetli fırtına hüküm sürüyor.

Şiddetli yağmurlar son yılların en şiddetli sel felaketine neden oldular. Geçtiğimiz günlerde 4 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Felaket bölgesinden 3 bin 500’ü aşkın kişi tahliye edildi. İki ilçede en yüksek meteorolojik tehlikeyi temsil eden kırmızı tehlike seviyesi ilan edildi.

Atlantik Pyrenees ilçesinde sel felaketinin yeni kurbanından bahsedildi. Diğer hayatını kaybeden bir kişi Var adlı diğer bir ilçede bulundu. Orada doğal felaketin en şiddetli anları perşembe gününü cuma gününe bağlayan gece meydana gelmişti. Bununla beraber meteoroloji uzmanları önümüzdeki günlerde yağışların yeni bir şiddetle tekrar geri geleceğinden endişe ediyorlar.

Şu an felaketin meydana geldiği yerde 450’den fazla yangın ve kurtarma ekibi görevlileri ve gönüllüler, ayrıca sivil savunma dairesinden 70 asker ve 100 jandarma görevlisi çalışmalar yürütüyor. Tüm bu birimler yerel yönetime yerel halkın barınması için güvenli yerlere tahliye edilmelerini organize ediyorlar.

Rusya'nın Sesi Radyosu

Böyle kavga meraklıları görülmedi Dünya Şam'da kritik toplantı Dünya Bu uyarıya dikkat! Uçakta bu koltukları seçmeyin! Dünya 'İslam Ulemaları Açısından Tekfirci ve Radikal Akımlar Kongresi' tamamlandı Dünya