Antika, Altıneller, Tasarım, Sahaf ve Filim Festivalleri başlıyor

İstanbul Beyoğlu, 50 gün sürecek bir festivale hazırlanıyor. Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği festivalle büyük mağazaların kepenk kapattığı, küçük esnafın endişelerinin arttığı Beyoğlu'nda turzim ve ticaretin canlandırılması amaçlanıyor.

Abone ol

Beyoğlu, 50 gün sürecek festivaller zincirlemesine hazırlanıyor.

Taksim Meydanı'nda, Harbiye'ye doğru uzanan alana stantlar yerleştirildi. Çarşamba günü "Antika Festivali" ile başlayacak etkinlik alanında çalışmalar sürüyor.

“50 Gün Festival Var” sloganı ile etkinliği duyuran Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, festivalle Beyoğlu'nu canlandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Demircan, ünlü işletmelerin kepenk indirdiği, küçük esnafın iflasın eşiğine geldiği Beyoğlu'na yönelik eleştirilere de yanıt verdi.

Antika Festivali ile başlayacak etlinlik, Altıneller Festivali, Tasarım Festivali, Sahaf Festivali ve Filim Festivali ile devam edecek. Etkinliğin kapanışı ise Bilim Şenliği ile yapılacak.

Haber: Deniz Çağlayan-Kamera: Canberk Hazar

ulusalkanal.com.tr

Kartal Belediyesi "Bozkırın tezenesi" için anma programı düzenledi Kültür Sanat Opera sanatçısı Leyla Demiriş'e veda Kültür Sanat Ruhi Su ölümünün 31'inci yılında Kartal'da anıldı Kültür Sanat Adana Film Festivali ödül töreni ile sona erdi Kültür Sanat