Siyasi partilerin kullanacakları sloganlar ve vaatler belli oldu

Bayram sonrası meydanlara çıkmaya hazırlanan siyasi partilerin kullanacakları sloganlar ve vaatler de belli oldu. Sloganını ilk açıklayan parti Vatan Partisi oldu. Vatan Partisi 1 Kasım seçimi için "Böyle gitmez artık Vatan Partisi" sloganını kullanacak. AKP, milliyetçi seçmenin oyunu alabilmek için HDP'yi hedef tahtasına koyacak. CHP, meydanlarda "barış" vurgusu yapacak. MHP'nin sloganı ise "Gelecek MHP'dir. MHP de gelecek demektir".

Abone ol

1 Kasım'da yeniden yapılacak seçimler için geri sayım başladı. Bayramdan sonra meydanlara çıkacak olan siyasi partilerin genel merkezlerinde hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Partilerin, seçim sloganları ve vaatleri belirginleşti. Sloganını ilk açıklayan da Vatan Partisi oldu.

Vatan Partisi 1 Kasım'da "Böyle gitmez artık Vatan Partisi" sloganını kullanacak. Bunun yanı sıra, "Bu düzen değişecek, başka çare yok""Birleşen üreten Türkiye" gibi sloganlar da kullanılaacak.

Yardımlara dayalı bir seçim bütçesi oluşturacak olan Vatan Partisi bütün illerde seçim kampanyası yürütecek.

MHP'den Tuğrul Türkeş, BBP'den Yalçın Topçu ve milli görüşten İsmail Kahraman gibi isimleri transfer eden AKP bu seçimlerde milliyetçi oyları hedefliyor. Bu amaçla meydanlarda HDP hedef tahtasına oturtulacak.

CHP seçim kampanyasında "barış" vurgusu yapacak.

Geçen seçimde kullanılan "oy verin gitsinler","milletçe alkışlıyoruz" sloganları bu kez kullanmayacak. "Aklı çelinmişler" sloganı ile de genç seçmen hedef alınacak.

MHP ise "Gelecek MHP’dir. MHP de gelecek demektir" ve "Ülke için oy ver" temel sloganlarıyla seçime hazırlanıyor.

Çalışmalarını kapalı bölge toplantılarıyla başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim bildirgesini bayramdan sonra açıklayacak.

ulusalkanal.com.tr

"PKK'ya yönelik operasyonlar başarıya ulaşıncaya kadar devam edecektir" Gündem Akşener, Bahçeli'ye karşı aday mı? Açıklama geldi Gündem Valilik açıkladı! TCDD işçisini şehit eden teröristler öldürüldü! Gündem PKK'ya ağır darbe! Üst düzey yöneticisi öldürüldü Gündem