"Böyle bir madde yok"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Bordo-mavili taraftarlar Kasımpaşa ile oynayacakları maçta sahaya gireceklerini söylüyorlarsa bu artık bizide aşar Federasyon'u da. Bu sorun artık devletin, polisin sorunu olur dedi.

Abone ol

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aslan, devre arasında takıma kiralık olarak katılan Özer Hurmacı'nın, Kasımpaşa'ya karşı oynamaması için sözleşmesinde bir madde var mı şeklindeki soruya, böyle bir maddenin olmadığını belirtti.

Bir gazetecinin, Seyircisiz oynanacak olan Kasımpaşa maçına Trabzonspor'lu taraftarların girmek istediğini öğrendik demesine üzerine, Yakup Aslan, böyle bir şey yaşanırsa bu artık bizi de aşar Federasyonu'da dedi.

Aslan, Fenerbahçe maçında alınan güvenlik önlemleri nedeniyle çok eleştirilen Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e de destek verdi.

ulusalkanal.com.tr

Beşiktaş'ta kalmak istiyor! Spor Lise şartı kalktı! Spor Taraftarlardan anlamlı yürüyüş Spor Tomas Sivok ile yollar ayrılıyor Spor