Vatan Partisi adayları Doğanşehir köylerinde toplantılar yaptı

Vatan Partisi Malatya Milletvekili adayları Doğanşehir’in köylerinde kahve toplantıları yaptı.

Abone ol

Vatan Partisi 1. Sıra adayı Adnan Türkkan, 2. Sıra adayı Abdullah Işıkgil, 3. Sıra Adayı Melek Doğan ve beraberindeki heyet Doğanşehir ilçesi’nin Çığlık, Çömlekova, Günebakan, Polat, Karaterzi köyleri ile Söğüt beldesinde yurttaşlarla biraraya geldi.

“Türkiye’den üretilen hiçbir ürün ithal edilmeyecek”

Söğüt’teki buluşmada konuşan birinci sıra adayı Adnan Türkkan “seçimlere giderken kritik süreçten geçiyoruz. Artık, oy verirken yılların alışkanlıklarıyla değil, Malatyalının, Türkiyemizin ihtiyacı olan çözümleri hangi parti üretiyorsa ona oy verelim” dedi. Mevcut politikaların Malatyayı getirdiği yeri eleştiren Türkkan “Saman’ın ithal ediyoruz, Büyükbaş hayvanı ithal ediyoruz. Pancara, Tütüne kota konmuş, ekemezsin diyorlar. Bu yetmezmiş gibi binlerce insana iş sağlayan TEKEL satıldı, Sümer kapandı, Mensucat fabrikası kapandı. Malatyalı nasıl kalkınacak? İşte Vatan partisi diyor ki ‘Özelleştirmeleri durduracağım’. Şimdiye kadar özelleştirilen güzide kurumlarımızı yeniden devletleştireceğiz” dedi. Eskiden kitaplarda Türkiye için ‘kendi kendine yeten ülkelerden biri’ yazıldığını hatırlatan Türkkan “ Türkiye’de üretilen hiçbir ürünü dışarıdan ithal etmeyeceğiz. Çiftçimizi, üreticimizi sonuna kadar destekleyeceğiz. Malatya’nın en genç adayı olarak sizden gençliğe fırsat vermenizi istiyoruz. Üreten Türkiye için oylar Vatan Partisi’ne” şeklinde konuştu.

“Malatyalının sesi, gözü, kulağı olmaya talibiz”

Vatan Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Işıkgil de “Eğitimden sağlığa bir çok sorunla karşı karşıyayız. Bir de bunun üstüne hukuksuzluklar eklenince görev daha da büyüyor. Malatyalı hemşehrilerimizin hukukunu korumak ve meclisteki sesi, gözü, kulağı olmak için yetki istiyoruz” dedi.

Alkışlarla biten konuşmalardan sonra soru-cevap kısmında üreticiler dertlerini Vatan Partisi Milletvekili adaylarına anlattı.

ulusalkanal.com.tr

Tam 40 yıldır su bekliyorlar Yurt Suya düşen topun peşinden giden genç boğuldu Yurt 'Affedin beni elveda' dedi, ölü bulundu! Yurt Kaçak sigara ve içki operasyonu Yurt