Reform görüşmeleri başladı

Ekonomide reform görüşmeleri başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül iş dünyasıyla ilgili ilk toplantıyı yaptı. Elvan ve Gül, ilk olarak TÜSİAD yönetimi ile bir araya geldi. Görüşmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Elvan, toplantının verimli geçtiğini ifade etti.

Abone ol

Hazine ve Maliye BakanıLütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, iş dünyası ile temaslarda bulunmaya başladı.

İki bakan, Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde saat 09.30'da Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğinin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Basına kapalı yapılan toplantıya, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, başkan yardımcıları Bahadır Balkır ve Murat Özyeğin ile TÜSİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İş dünyası buluşmalarına ilişkin Bakan Elvan, sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu.

Toplantıya ilişkin bir açıklama da TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski yaptı.

İş dünyası görüşmeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile devam edecek.

TOBB temsilcileriyle yapılacak toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katılacak.

Toplantılar, ilerleyen günlerde iş dünyasının diğer temsilcileri ve demokratik kitle örgütleriyle devam edecek.

ulusal.com.tr

Varlık Fonu Yönetim Kurulu toplanıyor Gündem Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi Gündem Altın çağını yaşayan Türk yargısı darbecilere ceza yağdırdı Gündem Hareket alanı kalmayan PKK'da panik Gündem