Kamuya 6 bine yakın memur alınıyor

Kamuya 6 bine yakın memur alınıyor. Sağlık Bakanlığı lise, yüksekokul ve üniversite mezunu 5 bin sağlık personeli alacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na ise 763 memur aranıyor. Sağlık Bakanlığı’na son başvurular 3 Kasım, Gümrük ve Ticaret Bakanlığına ise 31 Ekim’de sona erecek.

Abone ol

5 bin sağlık personeli alınacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ise 763 memur istihdam edecek.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları sözleşmeli sağlık personeli almak için ilana çıktı. Personeller, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre alınacak.

Üniversite mezunları 2016-KPSS lisans sonucuna göre; Ön lisans ve ortaöğretim düzeyi kadrolarda ise 2014-KPSS sınav sonuçları dikkatte alınacak.

Sağlık Bakanlığı’na memur olmak isteyenler için başvurular 28 Ekim’de başlayacak 3 Kasım’da sona erecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ise 763 memur alacak. Bunlardan 50’si gümrük muayene memuru, 300’ü gümrük muhafaza memuru olacak. Bölge müdürlüklerine ise 20’si avukat 200 memur alınacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı için 21 Ekim'de başlayan başvurular 31 Ekim'de sona erecek. Sözlü sınavlar ise 12 Aralık 2016 ve 6 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak.

Sözlü sınava girmek isteyenlerin; Bakanlığın kurumsal internet sitesinde yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak müracaat etmeleri gerekiyor.

ulusalkanal.com.tr

Okullar 28 Ekim günü tatil mi? Sağlık O uygulama yarın kalkıyor Sağlık Görme engelliler için konuşan ilaç üretildi Sağlık Açıköğretim'de çok önemli değişiklik Sağlık