Erdoğan'ın Rusya ziyaretiyle ilgili Cumhurbaşkanlığından açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü Rusya ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Altun, "Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan, Rusya Devlet Başkanı Putin’le bu yıl üçüncü kez biraraya geliyor. Karşılıklı çalışma inisiyatifi ve iyi niyetle ikili ilişkilerimiz ve bölgesel konularda işbirliğimiz ekonomiden güvenliğe her alanda giderek gelişiyor." ifadelerini kullandı

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya gidiyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Rusya ziyaretiyle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Altun, şunları aktardı:

"Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan, Rusya Devlet Başkanı Putin’le bu yıl üçüncü kez biraya geliyor.

Karşılıklı çalışma inisiyatifi ve iyi niyetle ikili ilişkilerimiz ve bölgesel konularda işbirliğimiz ekonomiden güvenliğe her alanda giderek gelişiyor.

Türkiye ve Rusya olarak Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı ve terörle mücadele ilkesi çerçevesinde hareket ediyoruz.

Ülkemize ve Suriye’nin toprak bütünlüğüne tehdit oluşturan terör örgütlerini destekleyen ülkeleri de bu tutumdan vazgeçmeye, sürece katkı vermeye davet ediyoruz.

Rusya ile savunma sanayii alanındaki işbirliğimizi karşılıklı askeri ürün temininden ortak üretim imkanlarına kadar geniş bir çerçevede ele alıyoruz. Savunma sanayii iki ülke ilişkilerinin önemli bir boyutunu oluşturuyor ve oluşturmaya da devam edecek."

ulusal.com.tr

Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir gözaltına alındı Gündem YSK'dan kritik Ankara kararı geldi Gündem AKP Sözcüsü Ömer Çelik: Hesap makinesiyle gezeceğinize Anayasa ile gezin Gündem Mansur Yavaş'ın mazbatasını alacağı tarih belli oldu Gündem