‘Türkiye’nin altına mayın döşeyenler, hükümet ortağı yapılıyor’

Vatan Partisi Eskişehir İl Örgütü, önceki gün şehit edilen 10 askerimiz için bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Abone ol

İl binasında gerçekleştirilen açıklamayı Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Erdönmez yaptı. “Türk Silahlı Kuvvetleri, 24 Temmuz’dan bu yana, PKK’ya karşı çok etkili bir mücadele yürütüyor; ordu kararlıdır; PKK’nın belini kıracak vatan mücadelesi, kan ve can vererek yürütülmektedir. Daha dün, Çifteler ilçemizde, PKK’nın hain kurşunlarıyla şehit edilen Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammet Tufan’ı sonsuzluğa uğurladık. Bu olayın arkasından, Siirt’te ve Silvan’da, on Mehmetçik’imiz, emperyalist devletlerin PKK’ya verdikleri uzaktan kumandalı anti-tank mayınları ile şehit edildiler.” Diyen Erdönmez, “Tayyip Erdoğan, şehitlerin arkasından istediği kadar taziye mesajı yayınlasın; şimdi, askeri ve polisi şehit edenleri hükümete yerleştiren büyük tertibin başındadır. Yalnız Tayyip Erdoğan mı? Başta AKP olmak üzere, sistemin güçleri, Türkiye’nin altına mayın döşeyenleri, hükümet ortağı yapıyor” dedi.

Erdönmez sözlerini şu şekilde tamamladı: “Vatanımızı bütünleştirecek ve Üretim Ekonomisi’ni kuracak bir milli hükümet, ülkemizin ufkundadır. Vatan Partisi, milli hükümette sorumluluk ve görev üstlenerek, milletimizin bağımsızlık ve demokrasi davasına hizmet etmeye hazırdır. Hiçbir güç, Türk Milleti’nin bağımsız ve özgür yaşamak kararı kadar kuvvetli değildir!”

Gizemgül Yavuz/ Eskişehir

ulusalkanal.com.tr

Kumluca’da fuhuş operasyonu Yurt Dilencinin üzerinden 16 bin 600 TL çıktı Yurt Otomobil sulama kanalına uçtu! Yurt Kayıp şahıs ölü bulundu Yurt