"Gözaltındaki polisler tertip davalarında görevliydi"

İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek, F Tipi polislere yönelik başlatılan operasyonları Muğla'da değerlendirdi. Perinçek, gözaltına alınan polislerin, Ergenekon ve Balyoz davalarında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni bitirmek için görev aldıklarını açıkladı. Operasyonların karşısındaki CHP ve MHP'yi de eleştiren Perinçek, padişahlarla değil İstiklal savaşı yapanlarla birleşme çağrısı yaptı.

Abone ol

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen F Tipi operasyonuyla ilgili İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek önemli açıklamalarda bulundu.

Muğla Turgutreis'e giden Perinçek, polis şeflerine yapılan operasyonları değerlendirdi. Perinçek, bir çok suçtan gözaltına alınan polislerin Ergenekon ve Balyoz davalarında görevli olduğunu hatırlattı.

Doğu Perinçek, operasyonlar karşısında CHP ve MHP'nin Fetullah Gülen'in yanında yer aldığını söyledi.

Turgutreis'de kitaplarını imzlayan Perinçek, Türkiye'nin bağımsızlığı için birlik çağrısında bulundu.

Öte yandan Bodrum'un Mumcular Beldesi'nde ise AKP, CHP, MHP ve Demokrat Parti'den bir çok yurttaş, İşçi Partisi'ne katıldı.

ulusalkanal.com.tr

"Bütünüyle temizlenene kadar mücadele sürecek" Gündem "Teşkilatta bayram havası var" Gündem Hatay'da korkutan deprem! Gündem Ermenistan Perinçek'in AiHM zaferinin ardından harekete geçti Gündem