Hain saldırı sonrası Fenerbahçe'den açıklama

Abone ol

Hakkari'de karakola bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 8 askerimiz şehit oldu. Hain terör saldırısı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Açıklamada, "Yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehit yakınları ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe'den yapılan çıklama şöyle:

Hakkkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 8 askerimizin şehit, 5 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehit yakınları ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ulusalkanal.com.tr

8 terörist etkisiz hale getirildi Gündem TSK'dan yeni açıklama Gündem Metin Feyzioğlu'ndan 'Rüzgar Çetin' yorumu Gündem Şemdinli'de 10 asker şehit, 8 vatandaş hayatını kaybetti Gündem