Kardeş belediye oluyorlar

Abone ol

İstanbulBeşiktaş Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Hakkâri Belediyesi’yle "kardeş belediye" olacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, aralarında gazeteciler, öğrenci ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile sanatçıların da bulunduğu 200 kişi ile 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Hakkari’yi ziyaret edecek. Proje kapsamında Beşiktaş Belediye Bandosu Hakkâri’de Türkçe, Kürtçe, Ermenice ve Süryanice şarkılar seslendirecek.

'Amaç birlik ve barışa katkı'

Boğaziçi Üniversitesi Caz Korosu, Grup Lawje ve sürpriz sanatçıların konserler vereceği etkinlikte Anadolu Ateşi de Hakkari’de ilk kez sahne alacak. İstanbullu ve Hakkarili çocukların birlikte boyayacakları bir sokağa "Barış Sokağı" adı verilecek ve iki belediye kardeş belediye olacak. Önceki akşam Beşiktaş'ta gazetecilerle bir araya gelen Hazinedar, amacın "birlik ve barışa katkı" olduğunu belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Hahambaşının torunu İmam Hatip'e yerleştirildi Gündem Hasan Yalçın'ın 12. ölüm yıldönümünde arkadaşları anılarını anlattı Gündem Lojman inşaatı çöktü! Gündem 30 Ağustos İzmir'den Diyarbakır'a tüm yurtta coşkuyla kutlandı Gündem