Kaşif Kozinoğlu’nun amcası Vatan Partisi'ne katıldı

Abone ol

SİLİVRİ Cezaevi’nde 13 Kasım 2011’de şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden yaşamını yitiren MİT Orta Asya Başmüşaviri Kaşif Kozinoğlu’nun amcası Tufan Kozinoğlu, Vatan Partisi’ne katıldı. Kozinoğlu “Bu partide yiyicileri değil, vatanseverleri gördüm” dedi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ve Silivri Cezaevi’nde şüpheli biçimde hayatını kaybeden MİT Orta Asya Başmüşaviri Kaşif Kozinoğlu’nun amcası Tufan Kozinoğlu dün Vatan Partisi’ne üye oldu. Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel ile üyelik formu dolduran Kozinoğlu, Aydınlık’a konuştu. Vatan Partisi’ni çıkış yolu olarak görüdüğünü belirten Kozinoğlu şunları söyledi:

“Canım ciğerim olan insanların içeride sürünmesi bana haksızlıkları gösterdi. Ben de Vatan Partisi’ni buldum ve üye oldum. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum karşısında bu partide bir görev üstlenmek istedim. Vatan Partisi’ni doğru yolda giden parti olarak görüyorum. Ben de o doğru yolda yürüyeceğim. Hizmet edebildiğim kadar edeceğim. Vatan Partisi’nden bu devlete zarar gelmez. Ben bu partide yiyici görmedim. Vatanperverleri gördüm. Vatan için savaşanları gördüm.”

Kaşif Kozinoğlu’nun çocukluğunda yanında olduğunu belirten Kozinoğlu “Kimseye zararı dokunmazdı. Aile terbiyesi almıştı. Dedesi Sakarya’da şehit oldu. Diğer dedesi Erzurum’da gazi oldu. O da vatanı için çalıştı. Ama buradan göç edip gitti. Yetmiyor mu bu memleket için verilen can?” diye konuştu.

Aydınlık

CHP Hendek Eski İlçe Başkanı Vatan Partisi'ne katıldı Gündem Sakaryaspor Eski Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı Vatan Partisi'nden milletvekili aday adayı Gündem Özgecan Aslan cinayetinde çok önemli gelişme! Gündem Bu gece saatlerinizi ileri almayı unutmayın! Gündem