Doğu Perinçek: Mehmetçiğin zafer harekatı başladı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Afrin'deki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Perinçek, "Yüreğimiz kahraman Mehmetçikle çarpıyor. Zafer Türk ordusunun olacak." ifadelerini kullandı

Abone ol

Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçelerinde sınır hattında uçuş yapan Türk savaş uçakları, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin kırsalındaki terör örgütü hedeflerini bombalamaya devam etti. Afrin kırsalındaki bazı noktalardan dumanların yükseldiği görüldü.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, harekata dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Doğu Perinçek paylaşımında, "Yüreğimiz kahraman Mehmetçikle çarpıyor. Zafer Türk ordusunun olacak." ifadelerini kullandı.

Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'a yaptığı açıklamada, "Kandil şu anda teslim olmayı tartışıyor. Mehmetçiğin zafer harekatı başladı" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince hudut güvenliği ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD'e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütlerinin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere Zeytin Dalı Harekatı başlatılmıştı.

ulusal.com.tr

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili Suriye hükümetine bilgi verildi Gündem Afrin harekatı başladı! Türk savaş uçakları 108 PKK-PYD hedefi ve Minniğ askeri havaalanını vurdu Gündem Zeytin Dalı Harekatı başladı! Rusya'dan ilk açıklama Gündem Zeytin Dalı Harekatı başladı! İncirlik Üssünde hava hareketliliği Gündem