Lezzetiyle fark yaratan Kars kazına yoğun talep

Kar yedikten sonra kesilen kazlar, Kars'tan yurdun dört bir yanındaki sofralara ulaştırılıyor. Türkiye'nin en önemli kaz üretim merkezlerinden Sarıkamış'ta kar yağışının ardından çiftliklerde hummalı bir çalışma başladı. Lezzetiyle fark yaratan Kars kazına talep yoğun.

Abone ol

Yaz boyunca meralarda beslendiler. Kilo almaları için bol bol arpa tükettiler. Lezzetine lezzet katan karı da yediler. Şimdi Karskazı için kesim zamanı...

Ülkemizin kaz üretim merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki çiftliklerde hummalı bir çalışma başladı. Kış sofralarının baş tacı için ilçe de yoğun emek var.

Kente kar yağdı. Karı yiyen ve kesilen kazlar, tuzlanıp kurutuldu.

Satışa hazır hale getirilen kazlar, yurdun dört bir yanına kargo ile ulaştırılıyor. Kış sofralarının en güzel lezzeti olarak yerini alıyor.

ulusal.com.tr

MİT'e yapılan ihbarlar terör örgütlerine darbe vuruyor Yurt Dikkat! Noterlerde o uygulama yılbaşından sonra başlayacak Yurt İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! 1 ton 745 kilogram ele geçirildi Yurt Meteorolojiden 3 il için kuvvetli sağanak uyarısı Yurt