Şeker İş: İhale durdurulsun

Şeker İş Genel başkanı İsa Gök, şeker fabrikalarının özelleştirilme süreciyle ilgili “İhale durdurulsun” çağrısı yaptı. Sektörün çözülmesi gereken problemleri olduğunu ifade eden Gök, “İşçiler olarak bu taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi

Abone ol

Şeker işçisi, ilk ihale öncesi “İhale durdurulsun” çağrısı yaptı.

Türk İş’e bağlı Şeker İş Genel Başkanı İsa Gök, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti.

Ziyarette 14 Şeker fabrikasının özelleştirilme süreci değerlendirildi.

Ziyarette konuşan Şeker İş Genel Başkanı İsa Gök, ilk ihalenin 3 Nisan’da yapılacağını hatırlattı, “İhali durdurulsun, şeker işçisi elini taşın altına koymaya hazır.” dedi.

Türkiye Şeker Fabrikası AŞ’ye ait 14 şeker fabrikasından Bor, Çorum, Kırşehir ve Yozgat fabrikalarının ihalesi 3 Nisan Salı Günü başlıyor.

Erzincan, Erzurum, Ilgın, Kastamonu ve Turhal fabrikaları 11 Nisan’da, Afyon, Alpullu, Burdur, Elbistan ve Muş fabrikaları için 18 Nisan’da satışa çıkarılacak.

Haber: Tansev Kara

ulusal.com.tr

FETÖ'nün 'avukatlar sorumlusuna' hapis cezası Gündem 'Tuğamiral İmren havaya ateş açtı' Gündem Gelir İdaresi Başkanlığından yeni kimlik, pasaport ve ehliyet açıklaması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni hedefleri her an duyabilirsiniz Gündem