Gazi Binbaşı ağlattı

PKK'nın döşediği mayınla Gazi olan Binbaşı Metin Bedri Aruçlu Türkiye'yi ağlatan açıklamalar yaptı. "Bizim koluğumuz bacağımız kopmuş önemli değil" diyen Gazi Binbaşı Aruçlu, "esas fedakarlığı şehitlerimizin yaptığını" söyledi.

Abone ol

"Bizim sadece kolumuz, bacağımız kopmuş ama öbürleri şehit oldular; öldüler. Bizim kaybımız bir şey değil." Bu sözler PKK'nın döşediği mayınla ölümden dönen Gazi Binbaşı Metin Bedri Aluçlu'ya ait.

28 Ekim 2007'de Siirt'teki mayın patlamasıyla ölümden dönen Gazi Binbaşı Aruçlu, terör saldırılarında kaybedilen şehitlerimize dikkat çekti, "esas fedakarlığı onların yaptığını" vurguladı.

Gazi Binbaşı Aruçlu; mayın patlamasıyla kafatası dağılmasına karşın 46 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunmayı başardı.

Kendi durumuna üzülmeyen Gazi Binbaşı "benim yerime bir askerim yaralansaydı, eas o zaman kahrolurdum" dedi.

Devletin Gazi Subaylara kısmen yardım ettiğini söyleyen Gaiz Binbaşı "gazi olan er ve erbaş'ların ise zor durumda kaldığına" dikkat çekti.

Genelkurmay Başkanlığı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yurdun farklı bölgelerinden asker, polis, köy korucusu ve hemşire 22 gaziyi aileleri ile birlikte Ankara'da misafir edecek.

ulusalkanal.com.tr

Obama'dan IŞİD açıklaması Gündem E. Tümgeneral Yavuz, AKP’nin jandarma projesini değerlendirdi Gündem Ala yol gösterdi Gündem ''Bekle bizi Atina geliyoruz'' Gündem