Makinistler son anda fark etti, facia önlendi

Tekirdağ’daki tren faciasının bir benzerini, makinistin dikkati önledi. Denizli ile Aydın arasında birkaç gündür etkili olan yağış bazı noktalarda tren rayların altını boşalttı. Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treninin makinisti durumu fark etti. Olası bir facianın eşiğinden dönüldü.

Abone ol

Yağmur sele dönüştü. Tren yolunda bazı bölgelerde hasar meydana geldi. Makinistin dikkati, facianın önüne geçti.

Tekirdağ’da 25 kişinin yaşamını yitirdiği, 340 kişinin de yaralandığı tren kazasının bir benzeri, az daha Denizli’de yaşanıyordu.

Bölgede birkaç gündür aralıklarla sağanak yağış devam ediyordu. Kızıldere Mahallesi yakınlarındaki demir yolunun bazı noktalarında rayların altı boşaldı.

Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treninin makinisti durumu fark etti. Treni durdurdu. Hemen yetkililere durumu bildirdi.

Tren seferleri çift yönlü olarak durduruldu. Yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

İstasyonlarda bekleyen yolcular ise seyahatlerine otobüslerle devam etti. Seferlerin, tren yolunun onarılmasının ardından başlayacağı belirtildi.

ulusal.com.tr

Adnan Oktar'ın 121 internet sitesi erişime kapatıldı Gündem Türk girişimciler İngiliz İçişleri Bakanlığı'na dava açacak Gündem CHP'de imza verme süresi bitti! Yeterli imza toplandı mı? İşte ilk açıklama Gündem Murat 124 sevdalıları Bodrum'da Gündem