CHP'de türbanlı başkan

CHP'de iki çarpıcı gelişme yaşandı. Kocaeli'nde Kartepe Gençlik Kolları Başkanlığı'na türbanlı bir genç atandı. Antalya'da ise yönetici düzeyinde 13 partili istifalarını zehir zemberek bir açıklamayla duyurdu.

Abone ol

CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayın ardından tartışılan politikalarını ısrarla savunmaya geçtiği CHP'de iki kritik gelişme yaşandı.

Kocaeli'nde Kartepe Gençlik Kolları Başkanlığı'na türbanlı bir genç atandı. atama partililerin tepkisine neden oldu. 1 yıl önce partiye üye olduğunu söyleyen Özlem Sağ, eleştirilere aldırmadığını söyledi, "Artık bazı şeyleri aşmak zorundayız. Genel Başkanımız bu konuda çok geniş düşüncelere sahip." dedi.

Bir diğer çarpıcı gelişme ise Antalya'da yaşandı. Aralarında eski belediye meclis üyesi, kongre delegesi ve il yönetimi kurulu üyelerinin bulunduğu 13 kişi CHP'den istifa etti. Hem de zehir zemberek bir açıklamayla.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’tan tuhaf açıklama Gündem Necdet Özel'e soruşturma talebi Gündem “İmza TSK'nın dik duruşu sayesinde atılmadı" Gündem Ricciardone, Türkiye'yi suçladı Gündem