Muhalefetin keskin nişancıları

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de keskin nişancılar hem polisleri hem de sivilleri acımasızca öldürdü. Ukrayna Güvenlik servisi eski başkanı Alexandr Yakimenko, nişancıların, muhalefet tarafından yönetildiği iddiasını doğruladı.

Abone ol

Kiev'de aylardır süren şiddetli olaylar sırasında onlarca kişi öldürüldü. Ukrayna Güvenlik Servisi eski başkanı Alexandr Yakimenko, nişancıların, Maidan meydanında bulunan ve muhalefet tarafından yönetilen bir binadan ateş ettiklerini doğruladı.

Kiev'de halk sokaklarda ağırlığını koymaya başlayınca, olayları durdurmak için keskin nişancıları görevlendirildi. Alexandr Yakimenko Rusya 1 kanalına verdiği demeçte, Ukrayna'nın Başkentinde bulunan Philarmonic Hall binasından ateş edildiğini açıkladı.

Stratejik önemi olan binalara konuşlanan keskin nişancılar, hem sivilleri hem de polisleri acımadan öldürdü.

Moskova, Çarşamba günü son 3 ay içerisinde işlenen suçları araştırmak için bir soruşturma kurmayı önerdi. Ayrıca Avrupa Konseyi Parlementerler Meclisi'ne darbe sonrası Ukranya hükumetinin meşruiyetini incelemesi için öneri sunuldu.

ulusalkanal.com.tr

Bedirhan Şinal'a da tahliye kararı Gündem Türkiye uyumadı! Gündem O polise soruşturma açıldı! Gündem Bakan Müezzinoğlu, Eski Cumhurbaşkanı'na öyle bir laf etti ki! Gündem