Kayserispor'da yeni başkan adayı Erol Bedir

Abone ol

KAYSERİSPOR Kulübü Başkanlığı'na Kayseri Erciyesspor'un eski başkanlarından ve bir özel hastanenin yöneticisi Dr.Erol Bedir'in aday olduğu bildirildi.

Annesi yoğun bakımda tedavi altında bulunan Bedir'in Kayserispor Başkanlığı konusunda götürülen teklife mazeret bildirdiği ancak şehrin önde gelenlerinin ısrarlı talebi karşısında, teklifi kabul ettiği bildirildi. Bu gelişmelerin ardından Erol Bedir ve eski çalışma arkadaşı genel menajer Reşat Çağan sarı kırmızılı kulübe gelerek, Kayserispor'un son durumuyla ilgili bilgi aldı. Kayserispor'da 24 Aralık'ta yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Recep Mamur tekrar adaylığını koymamış, seçimlerde kulüp yöneticisi Ahmet Yıldız başkan olmuştu. Ancak, yeniden genel kurula gitme kararı alan Kayserispor'da başkan adaylığına önce Saffet Külahçı ve ekibi aday olmuş, daha sonra tepkiler üzerine, tecrübeli spor adamı Erol Bedir'in başkanlığında yeni bir yönetim kurulu oluşturulması için il yöneticileri harekete geçti.

Adanaspor'un kamp çalışmaları başladı Spor Spor Toto Basketbol Süper Ligi Spor 38. Dakar Rallisi başladı Spor Çağla Büyükakçay'dan erken veda Spor