YÖK'ten Boğaziçi Üniversitesi Rektörü hakkında açıklama

YÖK'ten yapılan açıklamada, ''Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, diğer adaylar gibi rektörlük başvuru şartlarını sağlamaktadır.'' denildi.

Abone ol

YÖK'ten yapılan açıklamada, ''Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, diğer adaylar gibi rektörlük başvuru şartlarını sağlamaktadır. Rektör (adayı) olabilmek için, eski/yeni hiçbir mevzuatta, ilgili üniversitenin kadrolu profesörlerinden biri olma koşulu aranmamıştır. Bir üniversitenin başarısı için rektör atama şekli elbette önemlidir, fakat atama süreci sonrasındaki performansı daha da önemlidir.'' denildi.

''PROF.DR.MELİH BULU'NUN AKADEMİK KARİYERİNİN EN ÖNEMLİ AŞAMASINI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDE TAMAMLAMIŞ OLDUĞU UNUTULMAMALIDIR''

YÖK'ten yapılan açıklamanın devamında, ''Boğaziçi Üniversitesi, geçmişte iki dönem, uzun yıllar farklı bir üniversite mezunu ve mensubu bir bilim insanı tarafından başarılı şekilde yönetilmiş ve bu durum hiçbir zaman eleştiri konusu yapılmamıştır. (Prof.Dr.Melih Bulu) Akademik kariyerinin en önemli aşamasını ve bu sürecin 7 yılını Boğaziçi Üniversitesinde tamamlamış olduğu unutulmamalıdır.'' denildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı: ''Evlat nöbeti operasyonlara başarı kattı'' Gündem Ankara için kırmızı alarm! Başkentin 110 günlük suyu kaldı Gündem Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı: ''Rektörleri, üniversiteler seçmelidir'' Gündem İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı: Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltındaki 15'inin öğrenci olmadığı ve bazılarının MLKP ile irtibatlı olduğu tespit edildi Gündem