Şehit olan asker ve polislerimiz için İzmir, Sivas ve Adıyaman'da törenler düzenlendi

Türkiye 2016'nın ilk şehitlerini uğurladı. Diyarbakır ve Şırnak'taki operasyonlarda şehit olan asker ve polislerimiz için İzmir, Sivas ve Adıyaman'da törenler düzenlendi. Törenlere on binlerce yurttaş katıldı.

Abone ol

İzmir, Sivas ve Adıyaman, şehitlerini son yolculuğuna uğurladı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin el yapımı bombayı patlatması sonucu şehit olan özel harekat polisi Kenan Ardınç'ı Sivas'ta babası karşıladı.

Özel Harekat Polisi Kenan Ardınç'ı Sivaslılar, Türk Bayrakları ile karşıladı.

Şehit Ardınç Ulu Cami'inde kılanan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki çatışmalarda şehit olan özel harekat polisi Erol Aktürk için memleketi İzmir'de tören düzenlendi.

Şehidin 70 yaşındaki kayınpederi '' Vatan sağolsun" diyerek uğurladı oğlunu.

Evli ve 2 çocuk babası Aktürk, törenin ardından Bornova polis şehitliğinde toprağa verildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Abdulkadir Öner, memleketi Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı.

Öner'in ilk durağı babaocağı oldu. Baba evinden helallik alınmasının ardından şehidin naaşı tören için köy meydanına getirildi.

Adıyamanlı yurttaşlar törene Türk Bayrakları ve sloganlar eşliğinde geldi.

Köy meydanında kılınan ikindi namazının ardından şehit Öner köy mezarlığında toprağa verildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Özel Harekat Polisi Orhan Dilekçi ise memleketi Erzurum'da yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

ulusalkanal.com.tr

Gözler AKP-MHP görüşmesine çevrildi Gündem Barış Manço 73. yaş gününde klasik otomobili ve özel eşyalarıyla anıldı Gündem CHP MYK'da iki isim hariç hiçbir ismin yeri garanti değil Gündem "HDP, PKK'nın propaganda birimi gibi çalışıyor" Gündem