Dünyaca ünlü sanat galerisinde bıçaklı saldırı şoku

ABD'nin Florida eyâletinde düzenlenen dünyaca ünlü sanat galerisinde genç bir kadın bıçaklı saldırıya uğradı.

Abone ol

Olay, Art Basel Miami Beach kentinde meydana geldi. İki kadın arasında çıkan kavgada kadınlardan biri kolundan ve boynundan bıçaklandı.

"SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI"

Konuya ilişkin Miami Beach'in emniyet müdürü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Açıklamada cuma akşamı yaşanan kavgada saldırganın genç kadını kolundan ve boynundan bıçakladığını söyledi. Yaralanan kadının hayati tehlikesi olmadığını ifade eden emniyet müdürü saldırganın gözaltına alındığı bilgisini verdi.

"BİZİMLE ALAKASI YOK"

Art Basel Miami Beach'in sözcüsü Sara Fitzmaurice de kısa bir açıklama yaptı. Associated Press haber ajansına yolladığı mesajda Fitzmaurice, olayın anında kontrol altına alındığını ve kurumlarından bağımsız bir durum olduğunu iletti.

Art Basel Miami Beach, İsviçre'de her yıl gerçekleşen çağdaş sanat fuarının bir uzantısıdır ve binlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir

Cansın Çetin

ulusalkanal.com.tr

Finlandiya Cumhurbaşkanı: Putin ve Erdoğan arasında aracı oldum Dünya Endonezya'da trenle minibüs çarpıştı: 16 ölü Dünya ABD’de silah sayısı, insan sayısını geçti Dünya Hazar Denizi'nde bulunan Güneşli Petrol Platformu’nda yangın çıktı Dünya