Tatlı Bela filminin konusu nedir? Tatlı Bela bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Tatlı Bela oyuncu kadrosu...

Bu akşam saat 20.30'da FOX TV'de yayınlanacak olan Tatlı Bela filminin konusu nedir? Tatlı Bela filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

Filmde, kafe işleten ve aynı evi paylaşan Arda, Erdem ve Fırat'ın hikayesi anlatılmaktadır. Sıradan hayatlarına devam eden 3 arkadaşın kapılarına bırakılan bebekle hayatları bir anda değişir. Bebeğin kime ait olduğunu bulmaya çalışırken de başlarına komik olaylar gelir.

Filmin oyuncu kadrosunda; Gökhan Keser, Eda Erol, Selen Seyven, Serkan Kuru, Eren Pekgöz, Yıldırım Öcek ve Aslı Bankoğlu yer alıyor.

TATLI BELA FRAGMANI

ulusal.com.tr

Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı filminin konusu nedir? Çakallarla Dans 3 oyuncu kadrosu... Film bu akşam kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Görümce filminin konusu ne? Görümce filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Bu akşam hangi kanalda yayınlanacak? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 27 Mayıs Çarşamba 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 27 Mayıs Çarşamba 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor İletişim Ödülü saat kaçta? Medya