Kocaeli ve Elazığ'da açıkhava sineması düzenlendi

Koronavirüs salgını nedeniyle sinema salonları aylardır kapalı. Beyazperdeye hasret kalan sinema seyircisi için Kocaeli ve Elazığ'da açıkhava sineması düzenlendi. Film gösterimine araçlarıyla gelenler, filmi araçlarının içinde izledi.

Abone ol

Koronavirüs salgını nedeniyle sinema salonları aylardır kapalı. Sinemaseverlerin beyazperdeye hasret kaldığı şu günlerde, eski bir nostalji olan açıkhava sineması imdada yetişti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın nedeniyle sinema salonlarına gidemeyenler için "açık hava sineması" etkinliği düzenlendi. İzmit ilçesindeki Uluslararası Fuar Merkezi otoparkındaki etkinliğe araçlarıyla katılanlar, alanın girişinde kuyruk oluşturdu.

Filmin sesinin kapalı devre radyo sistemiyle araç içinden dinlenebildiği etkinlikte, vatandaşların araçlarından inmelerine izin verilmedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara patlamış mısır ikram etti.

Elazığ Belediyesi de açıkhava sineması etkinliği düzenledi. Bir alışveriş merkezinin otoparkında düzenlenen etkinliğe araçlarıyla katılan vatandaşlara, belediye görevlilerince Elazığ'ın yöresel lezzetlerinden badem şekeri, mısır ve içecek ikramında bulunuldu.

Her iki ildeki etkinlikte de "7. Koğuştaki Mucize" filmi gösterildi.

ulusal.com.tr

Karagöz ve Hacivat, gölge oyunu sosyal medyaya taşındı Kültür Sanat Müze ve ören yerlerine girişte yeni dönem Kültür Sanat Hollywood oyuncularının Türkçe sesi Payidar Tüfekçioğlu ölümünün 3. yılında anıldı Kültür Sanat Bakan Ersoy'dan Uluslararası Müzeler Günü mesajı: 6 milyon kez ziyaret edildi Kültür Sanat