İzmirli kadınlar Dünya Hareket Günü'nü Zumba ile kutladı

Gündoğdu Meydanı’na çıkan İzmirli Kadınlar, Dünya Hareket Günü’nde Zumba yaptı. 500 kadının katıldığı etkinlikte kadınlara genç-yaşlı, çoluk-çocuk, yediden yetmişe herkes eşlik etti.

Abone ol

Dünya Hareket Günü'nde dans ve fitnessi birleştiren Zumba ile obeziteye karşı harekete geçtiler. 500 kadının katıldığı etkinlikte, eğlenerek de egzersiz yapmanın mümkün olduğu mesajı verildi.

İzmirli Kadınlar, Dünya Hareket Günü’nde; "Dengeli Beslen Harekete Geç" projesi kapsamında, Gündoğdu Meydanı’nda Zumba yaptı.

Obeziteye karşı farkındalık oluşturmak amacı ile yapılan etkinlikte kadınlara genç, yaşlı, çocuk yediden yetmişe herkes eşlik etti.

Kampanya kapsamında geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İSMEK’lerde ve MEB’in destekleri ile İstanbul’da çeşitli devlet okullarında etkinlikler düzenlendi.

"Dengeli Beslen Harekete Geç" kampanyası, Sakarya’da Şenpiliç Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi ile Kocaeli Büyükşehir ve Eskişehir Büyükşehir gibi işbirlikleri ile düzenlenen etkinliklerle Anadolu'da yaygınlaştırılacak.

ulusalkanal.com.tr

İşitme engelli Seda'ya engelliler haftasında böbrek nakli Sağlık Cilt kreminde civa çıktı Sağlık Geçmeyen ağrılar ve yorgunluk Fibromiyalji'nin habercisi Sağlık Lösemili Mustafa'nın videosu duygulandırdı Sağlık