Juventus - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında İtalya’nın güçlü ekibi Juventus, İspanyol devi Real Madrid’i konuk edecek. Bugün oynanacak mücadelede FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak. Dev karşılaşma TRT1'den canlı yayınlanacak.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor. Son 16 turunda İngiliz ekibi Tottenham'ı eleyen Juventus, Fransız temsilcisi PSG'yi geçen Real Madrid konuk edecek. İki takım geçen sene şampiyonlar liginde final oynamıştı. Maçı 4-1 kazanan Real Madrid, İtalyan devini 4-1 mağlup ederek, kupaya ulaşmıştı.

Juventus, rövanşı alabilecek mi?

12 kez şampiyonlar ligini kazanan Real Madrid, Juventus'a rövanşı vermek istemiyor. İspanya'daki maç için avantaj kovalayacak Madrid ekibinin en büyük kozu, Ronaldo, Benzema ve Modric gibi yıldızları olacak.

İtalya Ligi'nde fırtınalar estiren Juventus'ta ise dikkatler Şampiyonlar Ligi'ne yöneldi. Devler Ligi'ni tarihinde iki kez kazanan İtalyan devi, saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyor.

İtalya'nın Torino şehrindeki Juventus Stadı'nda bu akşam TSİ 21.45'te başlayacak çeyrek final ilk maçında, FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.

Dev karşılama bu akşam TRT1’den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde tamamı TSİ 21.45'te başlayacak çeyrek final ilk maçlarının programı şöyle:

3 Nisan Salı:

Juventus (İtalya) - Real Madrid (İspanya)

Sevilla (İspanya) - Bayern Münih (Almanya)

4 Nisan Çarşamba:

Liverpool (İngiltere) - Manchester City (İngiltere)

Barcelona (İspanya) - Roma (İtalya)

Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na hapis cezası Spor Trabzonspor'da geçen sezona göre değişen yok Spor Kasımpaşa'yı Trezeguet taşıyor Spor Efsane golcü Adriano hastanelik oldu Spor