Fevzi El Cüneydi Türkiye'den tüm dünyaya kararlılık mesajı gönderdi

Kudüs direnişinin sembol ismi 16 yaşındaki Fevzi El Cüneydi Türkiye'den tüm dünyaya kararlılık mesajı gönderdi. Cüneydi, "İsrailli işgalcilere, haklı direnişe devam edeceğimi bildirmek istiyorum." dedi.

Abone ol

Gözleri bağlanarak çok sayıda İsrail askeri tarafından gözaltına alınırken çekilen fotoğrafıyla Kudüs direnişinin sembolü oldu.

İsrailli işgalcilerin şiddetine maruz kaldı. 22 gün gözaltında tutuldu.

Bahsettiğimiz isim Filistin'in cesur çocuklarından Fevzi El Cüneydi...

Türkiye'den seslendi İsrail'deki işgalcilere Cüneydi.

Fevzi El Cüneydi "direnişe de eğitime de devam" dedi. İsrailli askerlerin kendisini gözaltına alarak diğer çocuklara gözdağı vermek istediğini ama başarılı olamadıklarını aktardı.

Cuneydi, avukatlarının "yurt dışına çıkabilir" onayının ardından soluğu Türkiye'de aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü.

Cüneydi, Filistin'in cesur Kızı Ahed Temimi'nin durumunu da yakından takip ettiğini belirtti. Kendisi ise 19 Şubat'ta yeniden askeri mahkemede yargılanacak.

ulusal.com.tr

Hamile çocuk skandalını ortaya çıkaran görevli konuştu Gündem Valiliğin girişimiyle 5 yıl sonra aile birleşti Gündem Darbeye destek vermeyen askerleri öldürmeye çalışmışlar Gündem Onaltıdokuz gökdelenleriyle ilgili mahkemeden yeni karar çıktı Gündem