“AKP İsrail için kuruldu"

"Erbakan Büyük Ortadoğu Projesi'ni kabul etseydi AK Parti kurulmayacaktı!" Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "AKP bir proje miydi?" tartışmasıyla ilgili bu açıklamayı yaptı. Kamalak, Erbakan İsrail’le ilgili önerileri kabul etmediği için AKP'nin kurulduğun belirtti.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AKP'nin kuruluş aşaması ile ilgili, "bir İsrail projesi mi?" tartışmasına katıldı.

Bugün gazetesine konuşan Kamalak, AKP'nin İsrail'e hizmet için kurulduğunu söyledi.

"Büyük Ortadoğu Projesi’ne destek vereceksiniz diyorlar. Tayyip Bey de zaten kendisini Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı ilan etmişti. Birinci istek neydi? İsrail’in güvenliğinin sağlanması. İsrail’in kendisini 1948’den yani kuruluşundan beri en güvende hissettiği dönem AK Parti dönemidir"

Kamalak, Erbakan'ın ise aynı teklifi reddettiğini ifade etti. Saadet Partisi lideri, iktidar vaadi karşılığında Erbakan'dan istenen 3 maddeyi de açıkladı.

"İsrail’in güvenliği sağlanacak. İki, İslamiyet’in yeni yorumunda bize yardımcı olacaksınız. Üç, Büyük Ortadoğu Projesinde bize destek vereceksiniz"

Kamalak, İsrail güvenliği için anlaşma imzalayan AKP'nin Erbakan'ı yolunu kestiğini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Soykırım yalanına karşı iTO'dan seferberlik! Gündem Genelkurmay'dan önemli açıklama! Gündem AKP'li vekilden skandal açıklama! Gündem Yüksek yargıya F Tipi kumpas Gündem