Putin'in İstanbul'daki zirveye neden katılamayacağı açıklandı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'programının dolu olması' nedeniyle İstanbul'da düzenlenecek Dünya İnsani Zirvesi'ne katılmayacağını söyledi. Açıklamayı Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov yaptı. Rusya zirvede başka bir düzeyde temsil edilecek

Abone ol

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'programının dolu olması' nedeniyle İstanbul'da düzenlenecek Dünya İnsani Zirvesi'ne katılmayacağını söyledi.

Peskov, "Devlet Başkanı Putin'in çalışma programı bu geziyi gerçekleştirmesine izin vermiyor. Programda bu gezi için, ne yazık ki, yer yok. Bu nedenle Rusya bu zirvede başka bir düzeyde temsil edilecek" dedi.

Sputnik'te yer alan habere göre, daha önce Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ülkesinin uluslararası insani işbirliğinin sorumluluk sahibi bir üyesi olması nedeniyle İstanbul'a heyet göndereceklerini söylemişti.

ulusalkanal.com.tr

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan tek cümlelik açıklama Gündem Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan tek cümlelik açıklama Gündem Teröristler köy bastı: Korucu şehit edildi, 8 asker yaralandı Gündem Teröristler köy bastı: Korucu şehit edildi, 8 asker yaralandı Gündem