Türkiye’de maçlar seyircisiz oynanacak

Türkiye’deki tüm spor karşılaşmaları seyircisiz oynanacak. Şampiyonlar Ligi ertelendi. İngiltere Premier Lig 4 Nisan'a kadar oynanmayacak. İspanya La Liga kulüpleri koronavirüse karşı kendilerini karantinaya aldı. Fransa'da da maçlar iptal oldu.

Abone ol

Koronavirüs salgını spor camiasını da vurdu. Türkiye’deki spor müsabakalarının seyircisiz oynanmasına karar verildi. Ayrıntıları Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. Kasapoğlu, çok sayıda etkinliğin iptal edildiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu, 7 maddede salgın tedbirlerini duyurdu. Buna göre; Müsabaka öncesinde gerçekleşecek seremonide tokalaşma olmayacak. Koronavirüs ile ilgili takımların, protokolün, basın ve yayın ekiplerinin, çalışma salonları, stadyum yönetimi ve yerel makamların kullanacağı alanlar dezenfekte edilecek, alanlarda bulunanlara el dezenfektanı sağlanacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde gelecek hafta oynanacak tüm karşılaşmalar ertelendi. Maçların oynanacağı tarih daha sonra belirlenecek.

İngiltere Premier Lig, 4 Nisan'a kadar oynanmayacak. İngiliz Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta'da, Kovid-19 tespit edildiği bildirildi.

İspanya’da maçların iki hafta askıya alındığı La Liga’da kulüpler kendilerini karantinaya alarak, futbolcularını ve çalışanlarını koruyan önlemler açıkladı.

Fransa 1. ve 2. Futbol Liglerinde maçlar, askıya alındı.

Litvanya Basketbol Ligi'nde virüs nedeniyle bu sezon sona erdirildi ve mevcut sıralamada birinci olan Zalgiris Kaunas şampiyon ilan edildi.

Koronavirüs salgını kortları da etkiledi. Profesyonel Tenisçiler Birliği erkeklerde profesyonel tenis turlarını 6 hafta iptal ettiğini duyurdu.

Avustralya’nın Melbourne kentinde bu hafta sonu yapılacak Formula 1 Dünya Şampiyonası 2020 sezonunun ilk yarışı Avustralya Grand Prix'si (Gırant Piriks’i), Kovid-19 endişesiyle durduruldu. Elektrikli otomobillerin yarıştığı 2020 Formula E Şampiyonası da düzenlenmeyecek.

ulusal.com.tr

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın maçları, koronavirüs nedeniyle ertelendi Spor Beşiktaş'tan TFF'ye başvuru Spor Son dakika haberleri... Süper Lig maçları ertelendi mi? Açıklama geldi Spor MEB ile TFF arasında TFF Hakem Meslek Lisesi protokolü imzalandı Spor