CHP kongreyi ertelemedi sosyal medyadan tepki yağdı

CHP koronavirüsten iptal olan toplantılara rağmen, 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi'ni Canan Kaftancıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirdi. Kongrenin ertelenmemesine sosyal medyadan tepki yağdı

Abone ol

CHP 14. Olağan İstanbul İl Kadın Kolu Kongresi'ni Canan Kaftancıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirdi.

Kongreninin iptal edilmemesine sosyal medyadan tepki yağdı.

Gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından Canan Kaftancıoğlu'nu ve Umre'den dönenleri ziyaret eden AK Parti üyelerini eleştirdi. Saymaz, "Üstelik Canan Kaftancıoğlu’nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum"yazdı.

Kaftancıoğlu Saymaz'a, "Virüs yayılımı nasıl olur? Yurt dışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır? Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AKP’yi eleştirebilmek için yanına CHP’yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti" cevabını verdi.

Saymaz ise, "Canan hanım, sizi Türk hekimlerine emanet ediyorum. Kadın kongresinden sonra hem ruhsal, hem bedensel, hem de siyasal açıdan karantinaya alınmanızda fayda görüyorum" dedi.

Ayrıca Kaftancıoğlu'nun bugün önceki dönem CHP il yöneticisi Yılmaz Yıldız'ın cenaze törenine katıldığı ve orada da teselli amacıyla Yıldız'a sarıldığı görüldü.

Kaftancıoğlu, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda kimseye sarılınmaması gerektiğini konusunda uyarı da bulunmuştu.

ulusal.com.tr

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu: Tüm kütüphaneler kapatılacak Gündem Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Tüm izinleri kaldırdık Gündem Koronavirüs salgınına karşı Türkiye'de önlemler artırıldı Gündem Koronavirüs turizmi olumsuz etkiledi Gündem