Suriyeli hackerlar konuştu: AKP teröristlerle irtibatlı!

Aralarında Türkiye'nin de olduğu bir çok ülkenin stratejik yazışmalarını ele geçiren Suriyeli siber korsanlar ilk kez konuştu. AKP'nin teröristlerle irtibat içinde olduğunu söyleyen siber korsanlar Suriye'nin sınırlarına saygı duymayanları hedef aldıklarını açıkladı.

Abone ol

Türkiye'in de aralarında olduğu bir çok ülkenin gizli yazışmalarını ele geçirerek yayınlayan Suriye Elektronik Ordusu adlı siber korsanlar, AKP Hükümeti'nin Suriye'deki teröristlerle irtibat halinde olduğunu söyledi.

Türkiye, Suudi Arabistan, Katar ve Arap Birliği’ndeki stratejik kurumları hackleyen siber korsanlar, Suriye’deki olaylara müdahil olan bu ülkeleri hedef aldıklarını açıkladı.

"Tüm dünya Suriye’nin sınırlarına saygı duymadı, bunun karşılığında biz de ülkemize zarar vermek isteyenleri nerede olurlarsa olsunlar hedef alacağız. Türkiye, Suriye helikopterini düşürdükten sonra hedefimiz haline geldi. Gizli yazışmalar Türkiye'nin Suriye’deki silahlı gruplarla irtibatını ortaya koyuyor."

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, siber korsanlar Suriye Devleti ile bir bağlarının olmadığını vurgulayarak bağımsız hareket ettiklerini belirtti.

Suriye Elektronik Ordusu sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, yayınlanan e-postalar 2 yıl önce ele geçirildi.

ulusalkanal.com.tr

Rahmi Turan: 3 Parti Lideri! Gündem 'En dürüst, Atatürkçü cephede birleşelim' Gündem Dosyalılar sıraya girdi! Gündem Fakat garip bir durum var Gündem